Skip links

Main navigation

Artikuj
“Libër i ri”nga Ardian Vehbiu
Është dërguar në shtypshkronjë këto ditë libri im më i ri, Fjalë për fjalë, nga Botime Çabej, pjesë e gjerdanit Excipere. Kjo përmbledhje me sprova dhe hulumtime linguistike i drejtohet kryesisht lexuesit jo të specializuar, me interes për kontributet që...
“Kujtimet fisnike të Greblleshit” nga Eda Derhemi
Rikthimi i Greblleshit Liun e Cakut, këtë prodhues karakteresh e diskursesh tipike të Tiranës së vjetër, e kam takuar krejt rastësisht në 2014-ën kur në Tiranë po dilte dimri – i lagësht, gri, i ftohtë; ligjërata e Liut dhe mjedisi...

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/botimeca/public_html/eqremcabej/wp-includes/functions.php on line 3774