Skip links

Main navigation

Evente

Notice: Undefined variable: wp_query in /home/botimeca/public_html/eqremcabej/wp-content/themes/eqremcabej/page-evente.php on line 84
Shtrigat kanë DAHL- Halloween me Botime Çabej
Ditën e Halloween, më 31 tetor 2018, me mbështetjne e Bashkisë Tiranë dhe APR, sollëm për disa orë atmosferën e Halloween në Parkun e Liqenit. Së bashku me fëmijët e shkollës “Kosova”, bëmë një supër qejf me këndet e face...
Përurimi i librit “Studime përmbi etimologjinë dhe fjalëformimin e shqipes” në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë
Është promovuar ditën e premte 21 prill, në Akademinë e Shkencave në Tiranë, një punim i çmuar i albanologut Norbert Jokli, “Studime përmbi etimologjinë dhe fjalëformimin e shqipes”. Botimi që i kthen repertorit burimor të gjuhës sonë plot 139 fjalë,...

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/botimeca/public_html/eqremcabej/wp-includes/functions.php on line 3774