Ditën e Halloween, më 31 tetor 2018, me mbështetjne e Bashkisë Tiranë dhe APR, sollëm për disa orë atmosferën e Halloween në Parkun e Liqenit. Së bashku me fëmijët e shkollës “Kosova”, bëmë një supër qejf me këndet e face painting, gdhendjes së kungujve, dhe këndin e librit ku lexuam historinë e frikshme të Shtrigave nga shkrimtari shumë i dashur për fëmijë Roald Dahl.